Semester

Nu är mina sista två semester veckor i full gång. Håller på att packa och fixa inför resan ner till Småland med V på torsdag. 

Ska bli så mysigt att åka ner och hälsa på mamma och resten av släkt och vänner. 

Ska dock bli väldigt spännande att åka själv med V 75 mil enkelresa. Ska flytta fram bilbarnstolen till framsätet och montera så ipaden sitter fast på stolen. Så hon kan titta på nicke nyfiken hela vägen ner typ! 
Nicke är hennes nya favorit. 

Annars flyter bara livet på. Jobbat som en tok i två veckor. Varit ledig 2 dagar. Så ska bli väldigt skönt att vara ledig nu. 

Bara mysa med V. P stannar kvar hemma och jobbar. 

Tillbaka

Efter två veckors semester sånvosade vågen:
Vecka 1: +1,8 kg
Vecka 2: -0,8 kg 
Vart väldigt chockad efter vecka 2 då vi hade varit i Grekland. Tänkte inte på något och bara åt och drack. 

Men i måndags så tog jag tag i livet som VV igen. Räknar och rör på mig. Ett gympass och en promenad har hunnits med. Jobbar 4 nätter och är nu inne på min tredje. 

Lyckades tabba mig TOTALT idag när jag skulle till jobbet! Tankade fel...! Så vart att lämna bilen på macken så assistanskåren fick hämta den och en super gullig kollega hämtade upp mig inför jobbet. 
Så nu på morgonen kommer P och V och hämtat mig och jag får ringa verkstaden och försäkringsbolaget. Jag hoppas verkligen att de kan fixa bilen idag. För jag vill väldigt gärna kunna åka tilö stuga i helgen och umgås med mamma och min moster. 

(null)


RSS 2.0