Träningsmål!

ÄNTLIGEN! Mitt första träningsmål och mitt första mål i år är klart! Att springa vårruset 5 km! igår hände det! Är så sjult stolt över mig själv! Det var tungt och as jobbigt men så värt det!
I måndags så var jag ute med Josefine och V i skogen och letade checkpoints i 2,5h. Inte mitt smartaste drag. V väger väl runt 13 kg nu och att gå runt och bära på henne i skogen på ställeb utan stigar var en rejäl utmaning. 
Men vi lyckades! Men min kropp gör ont över allt! 

Men snart är det äntligen semester. Jobbar två nätter nu och sen lör och sön sen går jag på semester! Ska bli så skönt! En vecka hemma och umgås med vänner och familj. Sen en vecka på Grekland med P:s familj! Ska bli så mysigt! 

Idag blir det lugnt. Vi ska åka en sväng till Birsta och sen hem och bara ta det lugnt inför nattjobbet inatt.  (null)

(null)

(null)

 

Upp och ner

Ja, ungefär så har veckan varit. Upp och ner. Börjar bra slutar någorlunda bra. 
Rört på mig 5/7 dagar vilket är sjukt bra! Men kosten!!!! Alltså blir så sjukt leds på mig själv! Jag vet att jag äger alldeles för MYCKET och fel! Men ändå äter jag?! Vart finns logiken?

Att socker kan sätta ett sådant järngrepp om än. Jag förstår inte det. Bara en liten grej med socker och sen är jag fast i sockerträsket!! Sjunker längre och längre ner. Tur att det är ny vecka och nya tag imorgon! Nu jävlar måste det bli ändring på detta! Vill ju inte vara tjock! 

Men det absolut bästa denna veckan var att jag orkade springa 4 km! SPRINGA 4 km! Är så sjukligr jävla stolt över mig själv! Så vårruset känns inte så skrämmande på tisdag! 

(null)
Massor med aspludd i skogen
(null)
Våra nya badenbaden stolar! Tyvärr spöregnade hela em så vi hann inte inviga dom idag! 
(null)


Nystart

+0,8 visade vågen. Mycket MYCKET mindre än vad jag trodde. Jag trodde vågen skulle visa +2kg eller mer. Har verkligen slarvat med kosten. 

Men igår och hitills idag har gått bra. Väntar på att barnet ska vakna så vi kan gå ut och gå ner till havet. Se om svanarna har kommit tillbaka, blöta fötterna och njuta av vädret.

Känns som att sommaren äntligen har kommit hit. 24 grader i skuggan, blåser dock lite men vad gör det. 
Varit ledif i två dagar nu efter helg jobb. Vilket har varit toppen! Imorgon blir det utbildning 8:30-17 och natt jobb på torsdag. Sen är man ledig i 4 dagar! Det har nog aldrig hänt innan! Så jag ska verkligen passa på att njuta. 

Skuööe egentligen behöva ut och springa för Vårruset är ju nästa vecka på tisdag. Känner ingen press utan det får gå som det går. Runt kommer jag ta mig, men frågan är om jag orkar springa 5km eller om jag måste gå emellan åt. 

P ska iväg på AW med sitt jobb ikväll så jag får mysa extra med V och får köra ett hemmapass istället för gymmet. 
(null)


RSS 2.0